شبکه اجتماعی گردشگری تیشینه

عملیات اجرایی 125 هتل 4 و 5 ستاره آغاز شده است

عملیات اجرایی حدود 125 هتل 4 و 5 ستاره از یک سال و نیم قبل آغاز شده است که این هتلها از 5 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
به گزارش میراث آریا (chtn) مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مراسم امضای تفاهم نامه بین گروه مالی گردشگری و گروه بین المللی هتلداری اکور(برای مدیریت دو هتل بزرگ در تهران) که در مجموعه هتلهای فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: امروز با حرکتی که در دولت تدبیر و امید آغاز شده و تعامل گسترده و جدی با تمامی کشورها که در دستور کار قرار گرفته است، می‌توانیم از ظرفیتهای موجود در جهت رشد و توسعه کشورمان در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... استفاده کنیم.

معاون رئیس جمهور افزود: در حوزه گردشگری براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب و تمرکز و تاکید ویژه رئیس جمهور، خودمان را آماده کردیم تا در شرایط پس از تحریم، عقب مانده‌گی‌های گذشته را جبران کنیم و از منافع این گنج پنهان استفاده کنیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: ایران بزرگ و جاودانه ما با دارا بودن یک سابقه تاریخی و تمدنی 11،10 هزار ساله، همواره در طول تاریخ ابرقدرت، تاثیرگذار و تعیین کننده بوده است، ما امیدواریم با رویکردی که در دو سال اخیر در اثر گسترش تعامل با دنیا به وجود آمده است، با استفاده از ظرفیتهای داخلی، به دوران بزرگی و عظمت گذشته بازگردیم، این استراتژی جمهوری اسلامی ایران است.

سلطانی فر اضافه کرد: ما در تمام نقاط کشور، دارای ظرفیتهای فرهنگی و تاریخی هستیم و با وجود مکانها، بناها و سایتهای تاریخی، در واقع می‌توان گفت، ایران یک کشور موزه است، براساس تخمین باستان شناسان، نزدیک به یک میلیون سایت، بنا و محوطه تاریخی در ایران وجود دارد که تاکنون 32 هزار اثر شناسایی و در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده و 19 اثر هم در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: اگر محدودیتهای ثبت جهانی وجود نداشت( هر کشور سالیانه مجاز به ثبت یک اثر جهانی در فهرست یونسکو است) بی شک ما از جهت بناهای ثبت جهانی شده رتبه اول را کسب می‌کردیم، چراکه در حال حاضر پرونده 60 اثر جمهوری اسلامی ایران در فهرست انتظار یونسکو است و این از عظمت و غنای فرهنگ ایران ناشی می‌شود.

معاون رئیس جمهور افزود: یکی از مهمترین مراکز پرجاذبه برای گردشگران مذهبی و زیارتی، مرقد مطهر حضرت امام رضا(ع) در مشهد و مرقد حضرت فاطمه معصومه(س) در شهر قم است که سالیانه حدود 50 درصد از گردشگران، با قصد زیارت این اماکن به کشور ما سفر می‌کنند.

وی همچنین به گردشگرانی که برای استفاده از جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی وارد کشورمان می‌شوند اشاره کرد و گفت: تنوع اقلیمی ایران برای گردشگران اروپایی و به طور ویژه گردشگران غربی جاذبه‌های فراوانی دارد، چراکه طبیعت‌گردان در کنار بازدید از اماکن فرهنگی و تاریخی علاقه مند به استفاده از جاذبه‌های کویر هستند.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین وجود مراکز درمانی در کشورمان را یک فرصت برای رشد و توسعه گردشگری سلامت دانست و ادامه داد: تعداد گردشگرانی که برای استفاده از ظرفیتهای پزشکی و درمانی وارد ایران می‌شوند در حال افزایش است.

سلطانی فر اضافه کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود و اهدافی که در برنامه ششم توسعه و همچنین چشم انداز 20 ساله کشور برای بخش گردشگری پیش بینی شده است، ما در سال 2025 میلادی باید میزبان 20 میلیون گردشگر با درآمدی معادل 25 تا 30 میلیارد دلار باشیم که برای رسیدن به این شرایط برنامه‌های مختلفی را در حوزه گردشگری باید اجرا کنیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر هزار و 100 هتل در کشور ما فعال است که فقط 12 درصد از این هتل‌ها دارای درجه بندی 4 و 5 ستاره هستند(130 هتل) براساس برنامه ریزی‌ها برای اینکه در افق 2025 میلادی به رقم 20 میلیون گردشگر برسیم باید هتلهای 4و5 ستاره را از 130 به 400 هتل برسانیم، به این ترتیب باید در طول 10 سال آینده 250 تا 300 هتل 4و5 ستاره احداث شود، در فضای مناسب سرمایه گذاری و کسب و کار که در دولت جدید به وجود آمده است و با وجود تحریمهایی که وجود داشت، بخش گردشگری دوران رشد و رونق خود را سپری می‌کند و حرکت جدیدی در این حوزه آغاز شده است.

سلطانی‌فر در ادامه به آخرین آمار احداث هتلهای 4 و 5 ستاره در کشور اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی حدود 125 هتل 4 و 5 ستاره از یک سال و نیم قبل آغاز شده است که این هتلها از 5 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، به رغم تحریم‌ها تعدادی از سرمایه گذاران عربی، سرمایه‌گذاری‌ه

مطالب بیشتر
[username]

[username] [shamsidatetime]

[postbody]